Pupp på egne premisser

Kvinnekroppen er fantastisk. Inni den kan det vokse babyer. Som fødes ut. Og en stund etter er kroppen tilbake i normal tilstand. Det er et mirakel. Men den produserer ikke bare babyer. Den produserer også melk. Så det ljomer etter. Hadde aldri trodd at puppene mine kunne produsere så mye. Inge Marino har hatt mer enn nok melk. Amming. Det er noe for seg selv. En unik egenskap. Å kunne mate sitt barn. Rett etter det er født. Setter kroppen igang. Med meieriet. Eller som min kjære har kalt meg i lengre tid. TINE. Amming anbefales. Er beste maten en nyfødt baby kan få. Man ammer inne. Ute. Overalt. Amming er blitt en trend. Jeg elsker å kunne gi babyen min mat. Hjemme. Privat. I trygge omgivelser. Kler jeg gledelig av meg og slenger ut puppen. Ser på lille vennen som suger i seg livskraft. Og klemmer med den lille hånda på puppen til mammaen sin. Så søt. En egen nærhet.
Men jeg liker IKKE å amme offentlig. Det ligger ikke for meg. Gå ut på kafé og bare blotte puppen. Som den naturligste ting på jord. Det er helt normalt. Babyen trenger mat. Men jeg trives ikke med det. Har gjort det noen ganger. Men endt opp med å gi pupp før vi går ut. Det finnes ammerom overalt. Har brukt de. De er fulle av mødre og barnevogner. Som følger med på alt en gjør. Amme oppå fremmede damer er ingenting for meg. Fra å være en privat person skal man etter å ha fått baby helt naturlig kle av seg overalt. Jeg skjønner godt at ikke alle liker det. Men det er ingen som innrømmer det. Mulig det er bare meg.
Nå er Inge Marino blitt så stor at han får mat med skje når vi er ute. Slipper å svette med tanke på å blotte puppen. Den tid er forbi. Takk og lov. Men hjemme fortsetter meieriet å produsere. Ganske så fascinerende. Næringsrik melk. Til sønnen min. Er stolt over kroppen min. Hva den har klart. Å produsere. Både baby og melk.

IMG_0368
(Bildet er lånt fra diaperdivadiary.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s