Bolle

I dag skjedde det noe skrekkelig. Jeg var ute og trillet da en fugl fant det for godt å bæsje rett på den nye vogna til Inge Marino. På kalesjen. Har ikke ord. Komme her og bæsje. Og jeg som nettopp hadde kjøpt meg en varm pizzabolle. Brukte servietten til å tørke det bort. Så ingen skade skjedd. Hadde jeg vært et skritt lengre så hadde jeg fått den i håret. Så vi får si oss fornøyde med at kalesjen tok støyten. Og ikke Inge Marino, håret mitt, eller pizzabollen. Jeg er forresten blitt en gjenganger på bakeriet her i nabolaget. Før jeg fikk satt foten innafor døra fikk jeg spørsmålet om jeg skulle ha pizzabolle. Det er vel da man innser at man spiser kanskje litt vel mye når man har permisjon. Men de er så gode. Varme og saftige. Perfekt å spise på trilletur. Passe på at jeg ikke blir en bolle hele meg til slutt. Får bare sette opp farten og trille som en gal. Da rekker ikke fuglene bæsje på oss heller. God helg til alle….

IMG_2269

Min lille italienske skole

Fuglebæsj – cacca de ucello

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s