Laks i krystallskål

Med en energisk baby i hus blir det mye salat til middag. Raskt og lettvint. I dag ble det pastasalat med fetaost og laks i krystallskål. Herre hadde mamma vist at jeg brukte krystallskåla slik hadde jeg fått hørt det. Jeg fikk krystallglass og skål etter en nabo som døde. Det skulle kastes, så jeg sa ja takk. Flotteste krystall. Men nå er vi jo alle oppdratt til å spare på det fineste servicet, og krystallglass bare til selskap. Er man hjemme med baby blir det ikke mye utskeielse. Da blir det krystall midt i uka. Livet er jo en fest. La oss bruke det vi har og leve hver dag. Det er de beste levereglene jeg har. Og spiser man laks blir livet langt. God onsdag til alle mine flotte lesere.

For de som lurte er det ingen oppskrift på denne retten. Jeg har brukt salat, tomat, fetaost i hvitløk og pasta. Laksen er stekt i hvitløk og olje. Deretter har jeg blandet inn en ferdig woksaus for litt smak. Serveres med rømme.

Min lille  italienske skole:

Laks – la salmone

Salat – la lattuga

Tomat – il pomodoro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s