LOVE sushi

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i sushi. Nå er det ENDELIG åpnet restaurant i Haugesund. Japansk. Sushi. Restaurant. Take away. Åpnet i dag kl. 11. Jeg var der kl. 11.05. Kuleste lokalet. Og beste maten. Bestilte med dagens lunsj take away. Gikk hjem med strak arm så sushien ikke skulle ristes i hytt og pine. Kom hjem. Plasserte mini på lekematta. Satte meg høytidelig ned. Frem med pinnene. Soyasausen. En – to – klar! Smakte nydelig. Jeg spiste opp alle 16 bitene! Lenge siden jeg har smakt fersk sushi. Ingenting er som det. Ferdig med alt som heter sushi på rema, meny etc. Kan overhodet ikke sammenlignes. Velkommen kjære restaurant. Du skal bli flittig brukt. I love you….

Til informasjon for de skeptiske:

Sushi er japansk og betyr marinert ris. Sushi består av ris blandet med eddik, sammen med diverse toppinger (som feks fisk eller skalldyr). Det er en vanlig misoppfattelse at sushi inneholder eller består av rå fisk. Rå fisk er en viktig ingrediens, men brukes ikke i all sushi. Sushi kan også feks frityrstekes (tempura). Min lille italienske skole:

Fisk – il pesce

Ris – il riso

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s