Ammetåke III

Ammetåke. En merkelig tilstand. Dukker opp når du minst aner det. Tror du har gjort alt. Husket alt. Perfekt. Slapp av. Pust ut. Ettore kommer hjem fra møte. Han går på soverommet vårt. Ser til at prinsen sover fint. Jeg går og kikker inn. Kjenner jeg blir irritert. Ser mini ligger i senga vår. Og jeg som gang på gang sier til Ettore at han skal ligge i sin egen seng. Ser sint på Ettore når han kommer ut av soverommet. Var det virkelig nødvendig å flytte mini fra sin seng når han sov så godt. Over i vår? Ettore ser på meg. Rister på hodet. Aase, han lå i vår seng når jeg kom hjem. Er det mulig. Har jeg selv lagt han i vår seng? Uten å huske det? Snakk om å være ør. Min bedre halvdel fortjener alt han måtte ønske seg med en slik dame i hus. Og nå i skrivende stund. Satte jeg en pizza i ovnen. Så glemte jeg alt. Helt til jeg forvirra kjente det begynte å lukte pizza. Jøss. Har Ettore tatt med pizza hjem? På tide å legge seg forstår jeg. Takk for i dag folkens. Til helga skal vi på vår første familitur. Bo på hotell og greier. Hvis jeg husker hvor jeg har vært og hva jeg har gjort skal jeg skrive om det…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s