Hysterisk

I dag kom det brev fra legen. Svar på blodprøvene som ble tatt av Inge Marino. Får klump i magen med en gang. Springer inn og river opp konvolutten. «Blodprøven er litt utenfor normalen. Kom innom for flere prøver». Herregud. Tårene triller. Er det noe galt med blodet hans nå? Jeg tåler ingenting etter alt vi har vært gjennom. Tenker at jeg må roe meg ned. Og ringe legekontoret. Sjekke hvor alvorlig dette er. Ringer. Og ringer. Kommer ikke gjennom. Kjenner jeg MÅ få svar i dag. Klarer ikke slappe av. Telefonsvareren sier: «prøv om 10 minutt». Tror jeg ringer hvert tiende minutt i 1,5 time. Lager også middag samtidig. Vet nesten ikke hva jeg lager. Er heldigvis heldig slik. Min kjære spiser alt. Om maten er strødd med salt, pepper eller tårer. Det går ned. Takknemlig. Der. Endelig fikk jeg svar. Stotrer frem at jeg har fått brev ang. blodprøvene til min sønn. Er dette alvorlig? «Et øyeblikk du skal få snakke med legen». Herregud. Jeg må vente enda mer. Rører febrilsk i stekepanne. Det er visst en tunfisk som får gjennomgå. Så får jeg svaret jeg har ventet på. Alt er bra. De vil bare ta en ekstra prøve. Kom innom når det passer. Åh tusen takk….. Etter jeg har lagt på. Gråter jeg så tårene triller. Og klemmer prinsen som ser på meg med store øyne. Skjønner ingenting. Det gjør ikke mamma heller. Men at man er blitt sprø som mamma. Ja. Det kan jeg si meg enig i. Og middagen er ferdig. Med salt og tårer. Mulig den smaker bedre enn før…

Min lille italienske skole:

La mamma isterica – hysterisk mamma

En kommentar om “Hysterisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s