Shop express

Her om dagen inntok jeg Obs! Har ikke vært der på ett år. Liker ikke den butikken. For mye kaos. Men gode tilbud har de. En mandag ettermiddag. Lite folk da. Fikset meg en shop express. Det er så festlig. Da piper jeg og scanner varene selv. Går i selvbetjeningskasse, betaler og legger i posen. Klar til å innta kaoset med shop express i belte og rullevogn i arma ruslet jeg avgårde og så på galskapen. Fram med shop expressen. PIP. Varen er registrert. Selvfølgelig innom baby reolen. Kanskje de har noe jeg ikke har prøvd før. Da må det jo prøves. Ettore drar seg i håret hver gang. Det er så gøy. Oj. Ny fruktmos. Må ha. Slengern i vogna. Og vips er runden min ferdig. Overlevde denne gangen også. Inn på selvbetjening. Er så kry. Husket å scanne bæreposen denne gangen. Alt må jo være perfekt. Registrere coopkortet. PIP. Alarmen går. Dama sier jeg må komme i kontrollkassa. Ok. Likesågreitt. Så ser hun at alt er korrekt. For jeg har jo pipet og scannet alle varene. Eller har jeg det? Blir plutselig usikker. Så spør hun. «Har du scanne denne fruktmosen?» Åh nei. Søren det har jeg jo ikke. Ble så gira når det var ting jeg ikke hadde prøvd før at jeg glemte det. «Og denne»! spør hun. Åh nei. Kjenner jeg blir varm. Jeg stotrer frem at det er en baby siden jeg var her sist. Åja, sier hun, da er det ammetåka. Det går fint. Det var tre varer jeg hadde glemt. Så nå blir jeg sjekket oftere. Akkurat som jeg er den tyven. Hun skulle bare visst at jeg er perfeksjonist til fingerspissene. Men til og med ammetåka slår ut den. Blir vel ett år til neste gang jeg setter foten min her….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s