Vår første familietur

Vi har vært på vår første familietur. Med hotell. Til Bergen. Møtt søskenbarn. Og kost oss. Inge Marino har vært eksemplarisk. Så vi kan reise på flere hotellovernattinger. Bergen har svømt i solskinn. Helt fantastisk. Gjør utrolig  godt å komme seg bort fra hverdagen iblant. Inge Marino har opplevd alt fra shopping, fisketorget, mc donalds, akvariet svippet vi også innom før hjemreise. Det han likte best var den store hotellsenga. Som han turnet i hele helga. Bodde på Clarion Admiral. Flott hotell helt ved bryggekanten. Kan anbefales. Men det er alltid et men. Med så flott beliggenhet. Frister det til mange festligheter. Støynivået om natta kan bli litt vel høyt til tider. Sov dårlig første natta. Men natt to var det roligere. Så jeg gledet meg til en god natts søvn. Etter en koselig kveld på Egon med familie. Inge Marino holdt ut til kl 21.30. Da hadde han ropa om kapp med sidebordet som ropte «skål» hele kvelden. Hoppet i loppekassa. Guttene mine sov og hu mor så romantisk komedie på tv. Sovna som en stein. Langt inne i drømmeland. Gikk alarmen. Pip pip. Var det vekkerklokka? Bråvåkna. Alarmen gikk virkelig, Ettore hoppa opp, helt forfjamsa. Trodde lyden kom fra badet og gikk for å sjekke. Gikk opp for meg at det var brannalaramen. Ropte til Ettore. Det er brannalarmen. Vi må komme oss ut. Ettore åpnet døra. Og så masse folk på vei ut. Herregud. Det er på riktig. På med klær. Og det aller nødvendigste. Inge Marino lå fortsatt og sov. Lille prinsen til mamma enset ikke alarmen og kaoset. Helt til jeg løftet han fra drømmeland og heiv ham i vogna. Stormet vi ut. Helt øre. Heisene sto. Hjelpsomme folk hjalp oss med vogn og baby. Nede i resepsjonen sto alle gjestene. Noen i pysj. Trøtte. Forfjamset. Brannmannskapet kom. Jeg var så rolig. Overrasker meg selv til stadighet. Det lukta nemlig ikke røyk. Etter 30 minutt var det over. Og vi gikk til rommene våre. Mini var lys våken og syns dette var supergøy. Å se på voksne menn i stripete pysj. Falsk alarm. Årsak: en festdeltaker ville ha litt gøy. Ikke min sans for humor. I det hele tatt. Etter det sovnet jeg ikke. Lå og tenkte på om jeg hadde gjort riktig. Hvis det virkelig brant. Kunne sikkert satt igjen vogna. Men hadde det vært virkelig hadde vi endt opp på gata i kulden. Da hadde Inge Marino vært varm iallefall. Nå ser jeg frem til en god natt i senga mi. Uten alarm. Og fest. Jeg vil SOVE i fred. Men takk for en super helg i Bergen. Dere vet hvem dere er. Flotte slekta mi. Gleder meg til vi sees igjen…En kommentar om “Vår første familietur

  1. Å våkne til alarmen om natta kan sette hjertet i halsen på enhver. Ikke kjekt. Godt det var falsk alarm, selv om det også var ganske unødvendig. Hver våre gleder, sier jeg. Flott dere hadde en toppers bytur. Satte pris på en bytur vi også, bor jo på landet nå vet du.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s