Det fineste på jord

Jeg elsker disse hendene. Lubne og varme. Vil de holde. Mammas hånd. Fulle av kjærlighet. En berøring. Betyr så mye. Skal alltid være der for deg. Gjøre så godt jeg kan. Håper disse hendene får oppleve mye. Glede. Kjærlighet. Lærdom. Erfaring. Livet er en fantastisk reise. Sorg gjør oss sterkere. Lykke løfter oss oppover. Når jeg holder disse hendene. Sender jeg masse kjærlighet. Og tenker glade tanker. For jeg tror. At det påvirker. Til en glad fremtid. Hold hender. Gi en klem. Ta på hverandre. En berøring. Kan hjelpe. Hvem som helst. En klapp på skuldra. Et håndtrykk. Betyr. At man bryr seg. La oss vise det. Litt oftere. I alle slags situasjoner. Vi er alle mennesker. Sitter med de samme følelser, tanker og bekymringer. De man minst tror trenger det. De trenger det mest. Ingenting er som å få en klissete bananhånd i ansiktet. Og et smil som viser en liten tann på vei opp og frem. Overhode ingen tanker om denne bananen setter flekker på jakken eller bordet. Bare glede. Vi har mye å lære av barn. Jeg lærer hver dag. Nå skal jeg klemme denne gode hånda. Og kjenne på kjærligheten den gir. Det er ubetalelig. Det fineste på jord…..

Min lille italienske skole:

Verden – il mondo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s