En burger om dagen – gjør deg slankere rundt magen

I Bergen ble det shopping. Litt vårnytt. Etter en mørk og dyster periode. Med svart og grått. Har jeg lagt min elsk på hvitt til våren. Kroppen har endret seg etter fødsel. Det er bare å innse. De buksestørrelsene jeg brukte før passer ikke helt. Men jeg har lagt min elsk på Acne Studios sine jeans. Der bruker jeg størrelse 30/32. Så jeg suste inn på en butikk, fant mine jeans og leita i bunken etter størrelsen min. Fant den nederst i bunken. Største størrelsene nederst. Butikkdama kom. Så på meg – sa at jeg trengte ikke str. 30. Jeg var en 27. Yeah right. Nå har jeg to andre jeans i samme størrelse og merke. Passer perfekt. Men hun sto på sitt. Så jeg endte opp med en str. 28 i prøverommet. (syns 27 var i drøyeste laget). Passet perfekt. Jeg så ut som et spørsmålstegn. Hun hentet str. 27 så jeg fikk prøve og jammen meg fikk jeg på den også. Men den ble litt stappa pølse. Så jeg kjøpte str. 28. Tenk dere den følelsen. Dagen før hadde jeg stappa i meg en svær burger og chips i hotellsenga. Og samme dag som buksekjøpet ble det også burger. Så jeg var egentlig litt deppa etter to burgere på kort tid. Men hvis det ser ut som at jeg går ned en buksestørrelse pr. burger. Ja da er det bare å kjøre på. «En burger om dagen – gjør deg slankere rundt magen!»

Min lille italienske skole:

Fornøyd – contento

Io sono contenta con il mio nuovo jeans – jeg er fornøyd med mine nye jeans

En kommentar om “En burger om dagen – gjør deg slankere rundt magen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s