Besøk av herr Forkjølelse

Nærmer seg påskeferie. Med stormskritt. Hvem får jeg besøk av da? Herr Forkjølelse. Han kommer i superfart. Slår meg i hodet og holder for nesen min. Tett som ei potte. Kjenner ikke engang lukta når mini har bæsja. Det sier litt. Forkjølelse gjør meg alltid litt deppa. Være tung i hodet. Masse snørr og hoste. Utrolig kjedelig. Ligger på gjesterommet. For å gi fred til pappa og mini. Lite høy i hatten i går når jeg strevde med å spise middag. Nesa var plombert. Spise og puste ut av munnen ikke alltid så lekkert syn. Da sier Ettore at jeg er søt. Det er vel det man kaller kjærlighet. At man elsker hverandre når man ligger nede også. Tusen takk. Men tilbake til natta. Måtte prøve og åpne den plomberte nesa. Liker ikke å bruke nesespray. Så jeg prøvde med saltvann. Like plombert. Måtte krype til korset og bruke rhinox nesespray. Sprayet inni. Like tett. To spruter til. Så gikk jeg til sengs. Og plutselig et nys. Og dermed var plomberinga borte. Til de grader. Det føltes som om nesehårene var blåst ut i farten. Det gjorde nesten vondt å puste. Så åpent var det. Litt skeptisk til hva som er i denne sprayen. Men at den gjør jobben sin. Det skjønner jeg. Har lest at folk blir avhengige av denne sprayen. Men ingen fare her i gården. Vil ikke ha så åpne nesebor at det brenner hver gang jeg puster. Uansett sov med munnen igjen hele natta. Luksus. Mini han bryr seg ikke om at mamma er forkjølet. Han er like blid og glad. Om jeg hoster. Ingen fare så lenge jeg leker ball med han. Godgutten til mammaen sin. Som jeg gleder meg til å feire påske med. Vår første sammen. Og med gode nyheter fra sykehuset. Om at mini er så frisk og fin at vi ikke trenger på kontroll med han før om mange år. Endelig etter 9 mnd. senkes skuldrene. Og herr Lykke banker på vinduet idet han flyr forbi. Livet er herlig dere….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s