Kjærestetur

Tenk at vi skal på kjærestetur. Bare jeg og Ettore. Vi har knapt snakket sammen. Eller spist et måltid sammen. På snart ett år. Etter prinsen kom til verden. Ble vår kjæresteverden snudd opp ned. Med lite søvn. Og vanskelig start med Inge Marino. Har vi fått lite tid. Til forståelse. Og lange samtaler. Det går mest i. Bytter du bæsjebleie? Jeg lager mat! Godmorgen. Og Godnatt. Men nå. I sommer. Skal vi til København. Jeg får sommerfugler i magen. To netter og dager borte fra hverdagen. Mormor er barnevakt. Får klump i halsen med tanke på å reise fra lille vennen. Men det må også gjøres. Satser på når vi sitter på flyet. Er mye glemt. Og vi gleder oss til å komme tilbake. For å se om han har savnet oss. Uansett. Københavnturen. Er min bursdagsgave til Ettore. Han er alt for meg. Uten han hadde jeg aldri fått Inge Marino. Min sjelevenn. Og gi en tur med hverandre. Er bedre enn noe som helst annet. København er en fantastisk by. Spesielt om sommeren. Her skal vi koble av. Med god mat. Vin. Shopping. Sightseeing. Være urbane. Sitte på fortausrestauranter. Se på livet. Ringe hjem til mormor. Høre om prinsen oppfører seg fint. Og ikke minst SOVE. Sove en hel natt. Det er som en drøm for meg. Nei. Jeg har ikke ord. Om hvor mye jeg gleder meg. Til en liten miniferie. Fjor sommer ble tilbrakt på sykehus. Derfor fortjener vi dette. Sa jeg at jeg gledet meg? Jeg har begynt nedtellingen. Det er deilig og være norsk i Danmark….

Hotellet vi skal bo på. Copenhagen Admiral Hotel. (Bildet er lånt fra nettstedet admiralhotel.dk) 

Vakre Nyhavn med sine fargerike fasade. (Bildet lånt fra lonelyplanet.com).

Min lille italienske skole:

Å reise – partire

Io parto

Tu parti

Lui/lei parta

Noi partiamo

Voi partite

Loro partono

Vi reiser til København – noi partiamo a Copenhagen 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s