Fotpleie

Endelig tatt meg tid til fotpleie. Noe jeg sikkert skulle ha gjort mens jeg gikk gravid. Og trengte det mest. Men bedre sent enn aldri. Utrolig rart. Gå alene til byen. Uten vogn. Akkurat som jeg manglet noe. Sette meg ned. Lese moteblader. Mens jeg venter. Har jeg ikke gjort på over ett år. Så er det klart. For et varmt fotbad. Med enda flere magasiner. Det er faktisk en verden. Utenfor babybobla. Jeg sluker alt. Nyter å bli dullet med. Fjerne hard hud. Klippe neglene. Massere. Kunne sittet der hele dagen. Fikk skryt. For pene føtter. Må le. Med tanke på hvor lite jeg selv gjør med føttene. Tusen takk. You made my day. Etterpå. Var det slutt på moroa. Da var det bikinilinja som sto for tur. Med voks. Rives hårene ut. Sier seg vel selv. Hvordan det føles. Uansett. Varer bare noen minutter. Føler meg som ny. Helt fantastisk. Føttene er som puter. Myke og rene. Lykkelig rusler jeg til sentrum. For å møte min lille familie. Savnet har vært stort. Borte fra dem 1,5 time. Da blir det masse kos. Lykkelig lørdag til alle.

  

 Min lille italienske skole:

Fotpleie – pedicure

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s