Kreativ fargelegging

  

Endelig er disse flotte bøkene i hus. Har lest om fargelegging for voksne. Utrolig populært. Utsolgt. Og jeg som ELSKER å fargelegge. Bestilte likesågodt begge bøkene. En til meg og en til Ettore. Kastet meg over boka så snart mini hadde sovnet. Nå måtte jeg ha pause. Har fargelagt så jeg har vondt i hånda. Noe som heter alt med måte. Men det er så gøy. Se hvordan bildet forandrer seg hele tiden. Masse farger. Avkobling de luxe. Gleder meg allerede til i morgen. Etter leggetid. For mini. Da er det fargelegging for hu mor. Ny hobby. Gir den terningkast 6.

For de som er interessert heter bøkene «kreativitet og mindfulness – kreativ fargelegging». Du kan velge mellom 100 mønstre av planter og dyr eller 100 inspirerende mønstre.

Min lille italienske skole:

Fargelegge – colorare

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s