Min handyman

Toalettet vårt. Har vært på bærtur. Et par uker nå. Fikk en lang instruksjon. Av min kjære. Hvordan jeg skal flushe etter dobesøk. Tror jeg blir sprø. Trykk. Så trykk igjen. Til du hører. Popp. Da er det ok. Kan ikke ha det slik. Gruer meg til hvert dobesøk. Og snart kommer mamma. Nærmer seg dåp. Alt må være på topp. Har mast på min kjære. Har du fikset doen? Kan du gjøre det før dåpshelga. Før vi får besøk? Kan du? Kan du? Kan du? Drøyer i det lengste. Men i dag. To dager før svigermor kommer. Ble ham forvandlet til en ekte handyman. Gikk til innkjøp av ting og tang. Fikk beskjed om å holde meg unna. Det varte og det rakk. Hørtes ut som han rev ut doen til tider. Jeg var flink. Ingen kommentarer. Bare sitte og vente. Endelig godt jeg gikk på do FØR han begynte. Så kom han ut. Trengte visstnok noe verktøy han ikke hadde. Kjørte ut. Kom ikke igjen før etter et par timer. Der satt jeg da. Holdt meg så godt jeg kunne. Doen var avkledd. Umulig å bruke. Da MÅ du helt klart på do. Sendte sms. Hvor ble han av? Endelig kom han. Nyklippet og fin. Med verktøy i hånda. Det er bare mannfolk som legger inn et frisørbesøk midt i toalett fiksing. Satte igang. Romsterte. Hørte brak og bare slapp vannsprut. Å Gud. Ender med at vi må gå til naboen på do. Begynte å forberede meg. Så roper han at jeg må komme. Herre. Grudde meg til synet. Trodde toalettet lå strødd over hele badet. Ventet på å høre at han ikke fikk det til. Tittet forsiktig inn. Fikk beskjed om å prøve. Magisk. Har aldri hatt bedre flush. Vannet spylte som bare det. Doen så ut som ny. Jeg ble mektig imponert. Av min fantastiske flinke handyman. Nå er det en fryd å gå på do. Takknemlig. For alt som virker. Min handyman. Er ikke som på film. Med bar overkropp. Og trange jeans. Bare mye mye bedre….. Og kjempefin på håret. God helg!

 

Min italienske skole:

Toalett – il bagno

Handyman – il lavoratore

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s