Dåp

        

Inge Marino er døpt. Lørdag 25. april. På Italias nasjonaldag. En ny katolikk. Nå bor jeg med to. En vakker katolsk seremoni. Inge Marino oppførte seg eksemplarisk. I samme dåpskjole. Jeg brukte når jeg ble døpt. Mamma og pappa er stolte av gutten sin. Som fikk vann i hodet. Fikk olje på brystet. Korsets tegn i panne. På ørene. Øynene. Munnen. Og løftet til himmels når han var ferdig. Han ville aller helst leke med kappa til presten. Det ble en fin dag. Med fantastiske faddere. Gode venner. Og nærmeste familie. Jeg er så utrolig takknemlig at vi delte dagen med nettopp dere. Synd at en helg går så fort. Men nå sitter vi igjen med gode minner. Flotte bilder. God mat. Musikk. Og taler. Jeg har ikke ord hvor snille alle er. Inge Marino fikk så utrolig mye fint. Gleder meg til å fortelle om alle de flotte menneskene i hans liv. Takk til dere alle. Nå er siste gjest reist hjem. Mormor kom først og reiste sist. Inge Marino i storform etter dåpsdagen. Reiste seg selv for første gang. Mens han holdt i sofaen. Lykke til videre vår lille prins….

Min lille italienske skole

Takknemlig – Grato

Io sono grata per il battessimo – jeg er takknemlig for dåpen

2 kommentarer om “Dåp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s