Visnes

        

Ut på tur. Alltid blid. Familiesøndag på Visnes. I sol og vind. I nydelige omgivelser. Spiser vi ekte norsk middagsmat. Så mye vi vil. Svinestek, kjøttkaker, laks, potet, surkål, brun saus, raspet gulrot, rømme. Og dessertbordet. Dronning Maud, karamellpudding, bærkompott med fløte, riskrem. Og min italiener. Han elsker det. Spør du meg. Tror jeg han har en liten nordmann i magen. Mini han sjarmerte damene. Trodde han skulle begynne å gråte. Da en eldre dame stakk ansiktet helt inni ansiktet hans. Med rød leppestift. Og røykånde. Men neida, smilte og lo. Dro henne i nese og kinn. Og etterpå. Gikk vi tur. Nøt den vakre dagen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s