Nedtelling

Snart er permisjonen min over. Tilbake til jobb. Tilbake til hverdagen. Det blir både kjekt og rart. Plutselig er jeg tilbake på kontorstolen som om ingenting har hendt. Men det har hendt. En liten engel som vekker oss hver morgen. Og er så blid. Og glad. For livet. For alt som skjer. Nå er jeg spent på om han savner meg når jeg er vekke. Om jeg får en god klem når jeg kommer hjem. Slik er livet. Takknemlig for vår lille venn. Takknemlig for å komme tilbake til jobb. Snakke med voksne folk. Høre litt hva som skjer i verden. Stikke hull på denne babybobla som dannes. Nå er det på tide. Nedtelling til jobbstart har begynt….

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s