Ny solkrem

  

Da var oppdraget utført. Solkrem til ansiktet i hus. Dog ikke uten sjokkartede hendelser. Inn på parfymeriet. Spør etter god solkrem til ansiktet. Slik at jeg kan bruke den til vanlig. Ikke bare på stranda. Livredd at jeg skal ende opp med en fet, hvit krem som gjør at jeg ser ut som en klovn. Jeg blir vist denne kremen. Sensai. Får prøve på hånda. Silkemyk. Deilig. Den forsvinner inn i huden. Akkurat som jeg ønsket. Supert, den tar jeg! Så glad! Kommer til kassen. Får sjokk når jeg ser prisen hun slår inn. Superdyr! Jeg svelger. Tror jeg har sett feil. Blir så paff at jeg bare betaler og går ut. Tør ikke si det til Ettore. Så vi rusler stille bortover i byen. Kjenner det i magen. Ikke meg dette. Sjekker alltid pris først. Men var jo så gira. Og kremen så fantastisk. Sier det omsider til min kjære. Så lenge jeg var fornøyd sier han. Vel. Heller blanda følelser. Vurderte om jeg skulle gå inn å bytte til en annen krem. Men syns det ble litt flaut. Så her sitter jeg. I strålende sol. Med byens dyreste solkrem i hus. Kun det beste er godt nok for mammaer i tåkeheimen sier jeg bare. Denne kremen skal settes HØYT. Slik at ingen søt barnehånd kommer og klemmer ut innholdet. Det hadde tatt seg ut….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s