På tide…

Snart en uke. Til mammapermisjonen min er over. Hadde aldri trodd det skulle gå så fort. Tilbake på jobb. Ut i sivilisasjonen. Trenger seriøst gå til innkjøp av solkrem i dag. Til ansiktet mitt. Etter daglige trilleturer. I mye sol og vind. Er panna mi like rød som nesen til Rudolf. Totalt glemt å smurt meg. Følt meg så varm om kveldene. Hisset meg opp på Ettore. Vurdert om jeg allerede var i gang med overgangsalderen. Men neida. Solbrent de luxe i panna. Ansiktet mitt er som et fargekart. Pion rød på toppen og går gradvis nedover til hvit på halsen. Selvfølgelig nå som jeg skal ut i verden og treffe folk hver dag. Mammapermisjonen har sin sjarm. Inge Marino han kjenner bare mammaen sin som et fargekart i ansiktet. Godt at pappa tar over. Han har et normalt ansikt. God fredag…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s