Ny solkrem IGJEN…

Jeg klarte det ikke. Dårlig samvittighet for den dyre solkremen. 50 ml. Til diamantpris. Så et døgn etter kjøpet. Tuslet jeg tilbake. Spurte fint om jeg fikk bytte denne kremen. Selvfølgelig. Jeg kunne puste lettet ut og boltre meg i masse varer. Endte opp med tre flotte produkter. Istedet for en. Da var samvittigheten glad igjen. Og helga ble flott. Alt ble godt. Og bunadsskjorta ble strøket. 17. mai er velkommen. Både med og uten sol. Kremer har jeg iallefall nok av. God lørdag… 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s