Takk for meg

Da takker jeg for meg. Klapper meg selv på skuldra. Og sier. Godt gjennomført mammapermisjon. Min aller første. Det har vært nedturer og oppturer. Jeg har lært mye. Om meg selv. Og prinsen min. Nå er vi venner for livet. Kjenner hverandre. Koser oss. Hjertet mitt er blitt dobbelt så stort. Av kjærlighet. Til sønnen min. Som kom alene til verden. Mamma skal passe på deg. Alltid. Nå gir jeg stafettpinnen til pappaen. Som har hatt nedtelling til pappapermisjon. En arbeidsdag igjen. Så kan far og sønn. Skape bånd. Kose seg. Og sende bilder til mamma på jobb. Savnet vil være stort. Gleder meg allerede til å komme hjem fra jobb og gi Inge Marino verdens største kos. Hver dag. Til minne og som godt gjennomført mammapermisjon syns jeg det var på plass med en liten påskjønnelse…

     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s