Første arbeidsdag

Gikk over all forventning. Kjempekos. Treffe kollegaer. Jobbe. Sitte i ro på en stol og spise i fred. Men hjertet mitt lengtet til min lille prins. Som kanskje lurte på hvor mamma plutselig hadde blitt av. Etter snart 1 år hjemme. Hadde jeg sommerfugler i magen. Hvordan dette skulle gå. Men far og sønn hadde kost seg hele dagen. Ble møtt med kos og hjemmelaget middag på bordet. Så heldig. Etterpå var det mammakos. Og pappa fikk sove. Alle ble fornøyde. Da er hverdagen i gang…

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s