Åpen gård

Da er vi begynt å oppdage verden sammen med Inge Marino. Første stopp åpen gård på Tveit videregående i Nedstrand. Spent på hvordan han ville reagere. På alle dyr og mennesker. Kjørte stort sett i kø fra Haugesund til Nedstrand. Mange som hadde tatt turen. Været var med oss. Ble møtt av lamaer, kyr, griser, okser, sauer, hester. Nydelig kaninunger. Jeg la min elsk på. Mini han kikket og kikket. På himmelen. Fingrene sine. En pinne. En blomst. Ikke på dyrene. Som vi var så spente på… Men det som var kulest. Var motorsaga. Det var kult. Helt til han ville sove. Da var det ikke kult lengre. Utslitte alle sammen. Etter en fin dag. Blant venner og ukjente. Kjørte vi hjem. Stort sett i kø da også. Far vasket bilen når vi kom hjem. Det syns Inge Marino var det beste med hele dagen. Hylte og lo av glede. Ofte vil foreldrene mer enn barna. Det er viktig og sette pris på de små gleder…..         

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s