Stokkadalen

                  

Da har vi vært på ny oppdagelsesferd med prinsen. Denne gangen gikk ferden til skogen og flotteste Stokkadalen og familiedag. Vi gikk natursti inn til hytta. Sprang som en gal for å finne alle postene. Misset en. Lenge siden jeg har sprunget i skogen. I elver og myrer. Blant trær og troll. Guuu så gøy det var. Når vi kom frem ble vi møtt av et lass med burgere og pølser. Fiskekonkurranse. Og koselige folk. Inge Marino er nå yngste medlem av Vindafjord Jeger- og fisk. Fått sin aller første fiskestang. Vi er så stolte. Far var helt vill, sprang for å fiske over en knaus. Borte var han. Helt til han kom luskende tilbake med våt bukse helt opp til lårene. Sier seg vel selv hva som har skjedd. Så da ble det truse og regnbukse resten av dagen. Buksa og sokkene hang til tørk i hytta. Ikke lenge etter mista mini skoen og trampa den søte foten rett i det våte gresset. Som far så sønn. Men dagen var fin. Skal absolutt gjentas. Do var der også. Med dopapir og antibac. Det er jo rene luksusen. I skrivende stund sover mini. Og vi sitter utslitt og lykkelige i sofaen. Frisk luft gjør en trøtt. Det er det ingen tvil om….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s