1 årsdag

Å feire 1 årsdag for Inge Marino. Det var stort. Det beste året i vårt liv. Det tøffeste året i vårt liv. Men å se en så glad gutt. Ha sin første fødselsdag. Med venner og kjente. Kake og brus. Pakker og hilsninger. Det varmet et mors hjerte. Vi var helt galne. Sprang rundt med hatter på. Prøvde å gjøre alt gøyest mulig for jubilanten. Men han var fornøyd. Så lenge han fikk maispops og sjokoladekake. Og stikke fingeren sin i mest mulig neser. Det er topp. Fødselsdagen ble så fin. Etter feiringen sovnet prinsen med en gang han la seg. Og mor og far likeså…..           

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s