Bukkøy

Da har vi vært på tur med prinsen igjen. Denne gangen til Bukkøy. I nydelig sol, og litt for mye vind. Grillet vi resten av pølsene som ble igjen etter bursdagsfesten. Melon til dessert. Inge Marino elsker oppdagelsesferd. Studerer alt. Tar på alt med den lille pekefingeren sin. Stein som glitret i sol. Måker som ville ha pølsene våre. Ekorn i skogen. Høre suset av vinden i trærne. Verden skal oppdages for liten og stor. Den lille for første gang. For voksne gjennom barns øyne oppdages verden på ny. Vi gleder oss til neste ferd…

            

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s