Første natt på eget rom

Det er med rørt hjerte. Jeg annonserer. At prinsen har flyttet på eget rom. Et stort steg. Nå kan jeg lese bok før jeg sovner. Røre meg uten å være redd for at han våkner. Tiden var inne. Sengen ble flyttet. Plutselig gikk det opp for oss. At gutten vår er blitt så stor. Alle tankene og drømmene vi hadde når vi pusset opp rommet. Endelig skal gutten vår bruke det. Er så stolt og spent. Og takknemlig. I kveld kan jeg lese. Med lyset på. Hvilken luksus….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s