Min sommer 2015 

Har egentlig foreldre noengang ferie? Etter min første sommerferie som mor er jeg like trøtt som før. Men opplevelsene har vært mange. Vi har kost oss. Med vår lille prins. Som plutselig er blitt stor i løpet av ferien. Vi kjørte til mormor og Trøndelag. Lang biltur. Haugesund – Odda – Hardangervidda – Nesbyen (overnatting hos min snille tante og onkel på Bergheim) – Jotunheimen  – Dovre – Oppdal – Trondheim – endelig Skogn. Langt for en liten gutt på 1 år. Langt for oss som er passert 40. Gikk kjempefint. 3 uker før vi returnerte samme rute. Bildene taler for seg selv. Men kort fortalt har vi opplevd alt fra snø til sol. Geiter. NRK sommerbåt i Levanger. Hesteskokasting. Der både jeg og Ettore overraskende gikk til finalen. Ettore fikk avisomtale. Og plutselig visste hele Skogn at mamma hadde fått feriebesøk. Besøk av slekt og venner. Tilskuer til laksefiske i styrtregn. Feiring av mammas bursdag. Man nevner ikke en dames alder, men neste år er det rundt tall!!! Kjærestetur til København. Flott tur. Til tross. Savnet etter vår lille prins så stor. At far satt mest på do. Og mor fikk shoppestopp. Neste tur blir mini med. Som forøvrig hadde oppført seg eksemplarisk når mormor var barnevakt. Fergetur til Ytterøy. Dagstur til Trondheim. På hjemreise noen ekstra dager i Hallingdal. Når jeg tenker etter alt som er skjedd i sommer er det ikke rart at jeg er like trøtt. Nå har vi noen rolige dager hjemme i Haugesund. Før jobb. Og barnehage. Takk for oss sommer. Du har gitt oss mye….

 
 Mini fikk en velfortjent dukkert i Hallingdal

Pause på Beitostølen

Hu mor koser seg i geitefjøset

NRK sommerbåten besøkte Levanger. Mini i grønn lue.

Spiller fin musikk hos mormor  

Flott solnedgang hos mormor

Pynta seg i bursdag til mormor

Laksefiske i regn.  

Kjærestetur København.

God mat i København.

Obligatorisk rød pølse.   

Anbefaler denne resturanten. God matopplevelse. Økologisk.

Min kjære mamma/mormor.

Første møte med vaffel. Stor suksess.

Endelig hjemme. Første møte med nektarin. Stor suksess.

En kommentar om “Min sommer 2015 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s