En hyllest til mannen i mitt liv

I sommer var det 7 år siden jeg møtte han. Mannen som snudde livet mitt på hodet. Som forandret mitt single selvstendige liv. Med kjærlighet som jeg aldri trodde fantes. Ett år etter vi møttes i Italia. Kom han flyttende. Startet med blanke ark. Lærte nytt språk. Begynte i ny jobb. Fikk nye venner. Å møte kjærligheten er magisk. Men også tøft. Vi har opplevd mye sammen. Vi har ledd sammen. Vi har grått sammen. Men vi har fått det til. Etter 7 år. Er vi blitt en familie. På 3. Sønnen vår kunne ikke fått en bedre pappa. En som gir alt i papparollen. Og mini elsker det. Det er kjærlighet i begges øyne. En som elsker pappapermisjon. Disker opp med ferdig middag og sammenbrettet klesvask til jeg kommer hjem fra jobb. En som gjør så utrolig mye flott i hverdagen. Gjør alt for at jeg har det bra. Er så utrolig TAKKnemlig. For den nydelige italieneren som pikket meg på skuldra en solbrent og sminkeløs dag på stranda i Terracina. Det var da reisen vår begynte. Du er mannen i mitt liv….

   

   

4 kommentarer om “En hyllest til mannen i mitt liv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s