Hverdag

Denne helga har vi vært nede for telling hele lille familien. Mini har begynt i barnehage. Trives og koser seg. Det gjør også den rennende nesen. Som vi har skjønt er obligatorisk det første året. Vi tørker nese. Hele tida. Tror jeg blir sprø. Tar vitaminer. Tran. Vasker oss. Gjør oss mest mulig sterile. For å unngå smitte. Men i helga. Var mor nede for telling. En hoste som kan vekke trollet innerst i fjellet. En kropp tappet for krefter. Skal jeg prøve å holde meg unna mini. Så han slipper min hoste. Far har vondt i ryggen. Så han kan ikke bære lille venn. Og i natt fikk lille venn feber. I dag har hele lille familien vært hel øre. Mini heldigvis feberfri etter en søt paracet i rompa. Mor helt ør. Serverte sin sønn muglet brød. Prøvde å lage middag. Men potetene var for gamle og kyllingen var frossen. Ble med andre ord aldri ferdig. Min kjære storfornøyd med maten som fikk alt for seg selv siden mor ikke hadde matlyst. Det kommer heldigvis flere helger. Der vi kan kose oss og gjøre sprell. Denne helga var det meningen å holde seg i ro. Hverdagen er begynt. For store og små. God søndagskveld…og god bedring for oss som trenger det…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s