Kroppen min

Kroppen min. Er blitt rar. Etter å ha født. Sier man. At man blir slank ved amming. At puppene blir større. At alt er en sann glede. Vel. Jeg kan knuse alle disse myter. 16 måneder etter fødsel. Er magen som en ballong. Og puppene har krøpet inn mot ryggen. Jeg venter på å bli slank og vakker. Det må seriøse tiltak til. Trening og sunt kosthold. Får prøve den som vil. Nå mini velger og ha party rundt kl. 2 på nettene. I omtrent 1 time. Da orker ikke hu mor så mye dagen derpå. Sunt kosthold og trening er kun i mitt hodet. I praksis er det cappuccino og kokosbolle. Alt for å holde seg våken. Og om puppene har tenkt å komme på forsiden av kroppen min igjen. Det vil tiden vise…..

  

2 kommentarer om “Kroppen min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s