Ode til en yogamatte

Kjære yogamatte. Der du ligger. Sammenrullet i din sekk. Har jeg gått på en yogaknekk. Lenge siden sist vi hadde ting på gang. Nå går det i dilling og babysang. Jeg ønsker å rulle deg ut. Så ofte som jeg kan. Men livet ble litt annerledes med baby og en mann. Likevel så har vi ukentlige treff. Jeg tøyer og bøyer og strever på. Det er jo helt forferdelig hvordan dette kan gå. Du får rompa mi trykt i trynet. Du får tåfis og svette. Men når jeg er ferdig, er det med lette. Jeg er lykkelig og glad for vår date. It is never to late. Kjære yogamatte, med deg gjør jeg alt. Ikke rart at jeg for deg falt. En forkjølelse har tatt plass i min kropp. Så nå sier jeg stopp. Til den er reist sin vei og gått lei. Da kommer jeg til deg….

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s