En erfaring rikere….

  

  
    
 
Velkommen kjære høst. Så herlig frisk du er. Endelig kan jeg bruke litt varmere klær. Trærne viser seg i sin fargeprakt. Vi må bare ut. Å nyte. Å puste. Å se. Høsten er vakker….

Jeg er ny i dette gamet. Ut på tur som barnefamilie. Det er andre kriterier enn ut på tur for kjærestepar. Vi inntok vakre Bukkøy i strålende sol. Som hele resten av byen. Vi gikk i kø. Likevel er det noen som MÅ være først og skal presse seg frem. Blant barn og barnevogner. Vel fremme sitter alle på samme plass. Alle griller pølser. Alle er kledd likt i turklær. Alle skal leke i vannkanten. Alle skal rope og brøle. Ingen tar hensyn til at det er mange der. Vi satte oss litt unna galskapen på brygga i ro og fred. Vi koste oss med nystekte vafler og kokosboller. Litt fisking rakk vi før vi ble okkupert av flere familier. Barn sto og hoppet på bordet vårt. Båtene parkerte nesten på min kjære mens han sto og fisket. Alle skulte og ventet på at vi skulle gå så de fikk bordet. Det som sjokkerte meg mest var at plutselig hørte jeg det knakk i et tre. Da hang det en far i en grein han skulle knekke for å grille pølse på. Han knakk hele treet. Han hang der med den store magen sin ute. Som en apekatt. Jeg er helt sjokkert hvordan familiene inntar skogen. Er det ikke noe som heter å ta hensyn lenger? For både medmennesker og natur? Mulig jeg er fersk i dette. Og blir mer hardhudet etterhvert. Om noen i det hele tatt la merke til den flotte naturen vi satt i er jeg usikker på. Det hele virket som et eneste jag. Det er trivelig å møte folk. Men jeg tror vi velger en annen plass neste gang. Vi trenger ikke å følge flokken alltid. Det er lov å prøve noe nytt….men uansett Bukkøy er besøket verdt. Og høsten fortsatt strålende vakker…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s