Lengste dagen i mitt liv

Har jeg opplevd i dag. Når mini våknet kl 6 (gammel tid) dvs kl. 5 i dag morges. Mamma Mia. Ville ikke sove mer. Så en bedøvd pappa sto opp, ga han grøt, og prøvde å sove igjen. Nei, da var det mor sin tur. Dagens frokost ble servert kl. 7. Far spiste i søvne. Kl. 10.30 var jeg klar for å lage middag. Men fant ut at det var i tidligste laget. Klokka rundet 14. Føltes som kveld for meg. Nå har vi holdt ut lenge hele gjengen. Snart er dagen over. Håper dagen i morgen blir kortere. Ikke bare å flytte klokka….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s