Det kiler i magen

Etter jeg møtte min kjære. Har jeg alltid drømt om å gifte meg med han. Jeg har ventet. Og ventet. På at han skal fri. Etter 5 år. Håpet jeg på et lite frieri på Capri. Etter 6 år. Håpet jeg på et lite frieri i København. Etter 7 år. Trenger jeg ikke gruble lenger. Nå er giftermål et faktum. Uten frieri. Men drømmen min går i oppfyllelse. I 2016 blir jeg fru Minari. Jeg må klype meg i armen. Det har ennå ikke gått opp for meg. Alt er booket og klart. Invitasjoner sendt ut. Papirer ordnes. Og prøving av brudekjoler i gang. Jeg er så spent. Og gleder meg sånn. Til den store dagen. Vi endelig skal feire kjærligheten vår. For hvem hadde trodd. Etter jenteturen til Italia. At jeg møtte drømmen min på stranden. Og 7 år etterpå blir det bryllup. Dette er jo slikt man bare opplever på film. Trodde jeg….

  

Bildet lånt av Sjømannskirken.no

2 kommentarer om “Det kiler i magen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s