Cecilie Melli 

Jeg skal gifte meg. Endelig er det min tur til å jakte på den rette kjolen. Kjolejakten startet i Stavanger. På en flott brudesalong. Prøvde jeg så godt jeg kunne. Men uansett kjole. Følte jeg meg som en pølse i for trangt skinn. En depressiv opplevelse. 

Siden vi likevel skulle til Oslo. Benyttet jeg muligheten og bestilte prøvetime hos Cecilie Melli. Norsk design. Håndsydde kjoler. Alt etter mål. Og noe jeg alltid har drømt om. Endelig fulgte jeg hjertet mitt. Gjorde noe jeg virkelig ville. 

En himmel full av kjoler. Sydamer så langt du ser. Tar de vare på deg. Fra topp til tå. Tålmodige sjeler. Smilende. Vennlige. Forståelsesfulle. Nydelig stoffer. Perfekt for strand og vann i Italia. Plutselig hadde jeg på min brudekjole. Jeg var en brud. Nå klarer jeg ikke vente til å ha den på igjen. 

Den blir håndsydd. Med mine mål. Til min store dag. One of a kind. Et minne for livet. Jeg er så takknemlig. For Cecilie Melli og hennes vidunderlige vakre kjoler. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s