Oslo

Turen til Oslo. Var fantastisk. 2 år siden sist vi har reist. Føltes som et eventyr. Avbrekk i hverdagen. Møte familie. Spise ute. Bo på hotell. Jeg elsker å bo på hotell. Litt luksus i hverdagen. Men dette hotellet. Som jeg hadde booket for lenge siden. Sto ikke helt til forventningene. Beliggenheten på Frogner. Økologisk. Alt lå til rette for litt luksus. Men heisen var så liten at vi nesten måtte ta den en og en. Og rommene så trange at barnevogna fikk plass nede i resepsjonen. Badet var så trangt at jeg måtte gå ut i gangen for å få plass til å sminke meg. Uten varme i badegolvet føltes det som jeg gikk på is hele helgen. Frokosten inkludert i prisen var 100% økologisk. Kjempegod faktisk. Men holdt vel ikke helt mål om man siklet etter baconfrokost. Dessuten var melka som sto fremme sur en morgen. Restauranten besøkte vi første kvelden. Vi bestilte alle kylling med sesongens grønnsaker i parmesansaus. Etter 1 times venting kom kyllingen svømmende i en dyp suppetallerken vi skulle spise ut av med kniv og gaffel. Det sier seg jo selv at det er umulig å skjære i en dyp blomstervase av en skål. Vi lo så vi grein, og folk på nabobordene trodde helt sikkert at vi hadde drukket en del vin. Noe vi altså ikke hadde gjort. Maten var god. Men sto nok heller ikke til forventningene. 250 kr for en kyllingfilet servert som hovedrett krever jeg litt mer enn dette. Ikke ble jeg mett og dro på matbutikken etterpå for påfyll. Neste gang velger jeg et annet hotell. Men det som var positivt var innredningen. Med himmelsenger og reinsskinn. Og nydelig økologiske badeprodukter. Og med en hyggelig betjening. Ble det et greitt økologisk opphold….tross alt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s