Vår første flytur

  
Vår første flytur er gjennomført. Til stående applaus for alle involverte. Foreldre som barn taklet denne oppgaven utmerket. Og den berømmelige sikkerhetskontrollen som mor har hatt en del bekymringer for gikk som en lek. Mor og barn fikk gjennom på 1 sekund. Far derimot ble holdt igjen med pip og ståk. Og vips kunne jeg senke skuldrene og gi slipp på all denne frykten. Shunten til Inge Marino var uberørt. Og livet mitt kunne fortsette.  Plutselig lå Oslo foran oss. Livet og byen kunne nytes i lange drag med familie og venner. Glemt var alt av bekymringer. Best av alt. Inge Marino i storform. Klappet i hendene. Smilte og lo. Flytur var topp. Med SAS-bamser og snille flyvertinner. Ble det en fantastisk opplevelse for en liten gutt. Og en smule nervøse foreldre….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s