God adventstid

   
    
   
God adventstid. Med en glad gutt. Som har fått sin første adventskalender. Det er nok større glede for mor. Som endelig fikk lage kalender. Henge opp på veggen. Og fylle med godsaker. Bestående av favoritt nr. 1 cheerios, favoritt nr. 2 smoothie, favoritt nr. 3 sjokolade. Mulig sjokolade er på førsteplass. Men den gjemmes til julaften. Inge Marino er for øyeblikket mest fascinert over de røde posene. Så i teorien hadde jeg ikke trengt å fylt de med noe. Pappaen har jeg gitt en FLAXkalender. Han er mer interessert i penger en Cheerios. God adventstid til alle. Både med og uten adventskalender. For det er lov å være uten også….

En kommentar om “God adventstid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s