Nissefest

  
Fineste guttene min har vært på nissefest i barnehagen. Jeg også. Som ordne-servere-rydde hjelp. Nå har Inge Marino for første gang opplevd julegrøt og julenisse. Fulle rulle med voksne og barn. Spise inne. Deretter ute å gå rundt juletreet og møte nissen. Mini litt skeptisk. Til denne personen med maske. Men han hadde sjokolade. Så ok da. Da gikk det fint på andre forsøk. I skrivende stund sover engelen vår. Utslitt etter alle inntrykk. Tror jammen meg ikke det er lenge til mamma og pappa sover heller. God førjul til alle….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s