Endelig alene

  

På kino. Bare jeg og min blivende ektemann. Helt alene. Uten barn. Halvt år siden sist. Filmen var god. Godteri var godt. Men best av alt. Tid til å sitte i ro. Og bare nyte. Drømme seg bort litt fra hverdagen. Borte i 2 timer. Etter filmen. Suste vi hjem. Savnet mini. Håpte han var våken så vi kunne kose litt. Men neida, hadde sovet hele kvelden. Og hele natta faktisk. Mottoet er at vi må mer på kino. For da sover mini hele kvelden. Selv om savnet er stort. Rart å være forelder. Du er så sliten at du blir sprø, men når du er borte fra barnet ditt blir du sprøere. God førjul….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s