20 år

15. januar hadde jeg 20 års jubileum. 20 år siden jeg flyttet til Haugesund. Helt alene. Dro jeg. Men ble møtt av fantastiske mennesker. Som skapte det livet jeg har nå. Her fikk jeg jobb. Her kjøpte jeg leilighet. Her fikk jeg venner som jeg dro til Italia med. Uten de hadde jeg ikke møtt drømmemannen. Og uten drømmemannen hadde ikke Inge Marino kommet til verden. Så jeg vil bare si takk for 20 flotte år i jobben min, i byen min og til alle flotte mennesker jeg har møtt på min vei. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s