Cheerios

Jeg har fått et nytt syn på Cheerios. Før var det en frokostblanding. Som jeg aldri kjøpte. Nå  er det plutselig blitt en stor del av livet mitt. Jeg spiser de ikke. Men av en eller annen grunn tramper jeg på de hele tiden og overalt. Blir sprø. De henger fast i sokkene. Flatklemte. Når jeg tror jeg har ryddet alle, tramper jeg på en ny. Jeg ligger på alle fire og plukker Cheerios hver dag. Og titter opp i et stor glis. En superfornøyd gutt som elsker Cheerios over alt på jord. For han er det godteri, tidsfordriv og skikkelig gøy med disse små ringene mens mamma lager middag, rydder eller gjør et eller annet kjedelig i hans øyne. Cheerios er kommet for å bli. På gulvet, i stolen, på sokkene, nedtrampet, nedstøvet, våte, tørre, med snørr, uten snørr, med melk. Elsket i alle former. Å se den gleden mini gir denne lille ringen av frokostblanding er helt fantastisk. La oss håpe han ikke ser min store irritasjon når jeg for tredje gang tramper på en Cheerios rett før jeg springer ut dørene. Så til alle som kommer på besøk til oss, hver obs på at en Cheerios absolutt vil velge akkurat din sokk…..

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s