Gnocchi di patate

  

God morsdag og St. Valentino. Hvis alle tror det betyr at mor får fred hele dagen. Ja da må de tro om igjen. Men jeg våknet til ferdig frokost og fine ord fra guttene mine. Resten av dagen hadde jeg planlagt og vie til Ettore. Min stor kjærlighet. Har lovt å lage gnocchi. En av Ettores favoritter. Jeg har fått opplæring av min kommende svigermor en gang for leeeeenge siden. Så min kjære forstår ikke hvorfor jeg kan lage det litt oftere. Det forstår jeg. Etter i dag. Jeg brukte sikkert 3 timer på alt tilsammen. Kokte poteter, moses og blandes med egg og mel til passe deig. Så rulles det i fingertykke pølser og skjæres i valnøtt størrelse. Dette ble servert med italienske kjøttboller i tomatsaus. Dette også laget for hånd. Så når jeg endelig var ferdig, maten var klar og alt var vasket. Ble det oppspist på 5 minutter. Hva gir du meg? Dette kalles kjærlighet….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s