Alenedag

I dag har jeg tatt med fri. På vei til Oslo. For å prøve brudekjolen. Med i veska er sko og undertøy. Alt er klart. Spørsmålet er om jeg er klar… Savner de allerede. Guttene mine. En hel dag alene. Gleder meg og gruer meg. Best av alt. Er flyturen. Vente på flyplassen. Oppleve alt som skjer. Se på folk. Tenke på hva de skal. Reiser de til sorg eller glede? Til jobb eller ferie? Ingen vet at jeg reiser for å prøve brudekjole. Som jeg skal pynte meg med. For mannen i mitt liv. På vår store dag. Alle følelsene jeg bærer på. Alt som er i hodet mitt. Det blir utrolig kjekt med en dag i Oslo. Gjøre akkurat hva jeg vil. Sitte på restaurant og spise god mat. Se på slottet. Gå på shopping? Skifte by for en dag. Gjør underverker. Miniferie. Anbefales. Nå kom flyet. Da drar jeg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s