Ut på tur

For en fin dag jeg hadde i Oslo. Bortsett fra at det ble MYE gåing. Føles som en skikkelig treningsøkt dagen derpå. Det ble litt shopping. Og jeg ble stoppet av Norstat som lurte på om jeg ville være testpanel for iskrem. Ja hvorfor ikke? Så da ble jeg tilbudt tre stk pinneis jeg skulle smake på og bedømme. Som premie fikk jeg flaxlodd. Og gratis is. Lunsj ble inntatt på Bølgen og Moi på Tjuvholmen. Nydelige blåskjell. Og en vel fortjent sittepause. Endelig tid for prøving av brudekjole. Den var like fin. Ble like like godt mottatt som første gang. Føler meg alltid i himmelen når jeg er der. Blant nydelige stoffer, duse farger, glitter og myke tepper. Deretter mer vandring overalt. Returnerte i god tid til flyplassen, elsker sitte å se på livet. Men det var fullt overalt. Ingen sitteplasser. Hele Østlandet har begynt vinterferie, alle skulle tydeligvis fly.

Tilslutt var det min tur til å fly. Først vil jeg ha sagt at jeg er en liten SAS fan. Men flyr Norwegian når prisene er gunstige. Denne gangen var det Norwegian. Fullt fly. Sinnsnekkeren ombord. Han skulle på boligmessen. Uansett jeg trengte vann. Så jeg tilkalte en flyvert. Spurte om jeg kunne få kjøpe en flaske vann? Nei. Det kunne jeg ikke. Det var ingen salg på denne strekningen. Jeg ble helt paff. Ikke vann? Nei, sa han litt surt og snudde på hælen og gikk. Der satt jeg da. Helt greitt at de ikke har salg av ting. Men vann trodde jeg var en menneskerett. Ikke visste han om jeg skulle svelge en pille, eller var kvalm, eller trengte det på noe vis. Ikke noe spørsmål. Ingen hjelpsomhet. Dette ble jeg ikke imponert over. Irritasjonen la seg. Da stormen sto på som verst. Og landingen på Haugesund lufthavn var et faktum. Mamma Mia. Jeg trodde seriøst at vi landet i vannet. Men plutselig rett ned og superbrems. Har aldri vært å glad for å se lys på bakken. Jeg hentet bilen og kjørte rally hjem. Mye vind og regn førte til at vindusviskeren hoppet av sporet og plutselig så jeg ingenting. Så jeg hang over på passasjersetet for der så jeg faktisk mer. Takke meg til lite trafikk. Kom meg over brua, og fikk fikset viskeren. Suste hjem. Utslitt og fornøyd med dagen. Til tross for action den siste timen. Alle er vel enige om at borte bra, men hjemme best. Og brudekjolen. Den er i rute… 

   
    
   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s