Snart avreise

Endelig. Nærmer det seg påske. Første møte med Italia og Terracina for min sønn. Det er på tide. Å møte sin italienske familie. Som venter på han med åpne armer. Teller ned dager til han kommer. Farmor ordner og har alt klart. Farfar har aldri møtt han. Men jeg vet det er stort å ha en liten gutt oppkalt etter seg. Endelig skal de møtes. Tanter og onkler, søskenbarn. Gleder seg. Og jeg har sommerfugler i magen. Det blir så koselig. Kanskje også litt rørende. Når vi etter 2,5 år. Vender nesen mot Italia. Ettore lengter. Skjønner at savnet er stort. Han har fått en sønn. Uten nærmeste familie rundt seg. Alt han har opplevd og vært gjennom. Det har vært tøft. Men nå er alt bare fryd og glede. For hver dag. Er vi ett skritt nærmere. Det store møtet vi så lenge har ventet på….

  

Skulle helt klart ha lært mer italiensk. Bare lurer på hvordan småbarnsmødre får tid til noe som helst. Jeg får nemlig ikke tid til noe. Nå har Inge Marino begynt å støvsuge for mamma. Snilleste og flinkeste gutten i verden. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s