Jeg er gift…


Fineste dagen vår. I Terracina. På en strand. Slik vi møttes. Har vi lovet hverandre. Tro, håp og kjærlighet. Hvem skulle tro. At den mannen jeg møtte på stranda i Italia. Skulle bli min? Men jeg har aldri vært mer sikker. Da jeg møtte han. At dette var mannen i mitt liv…

Bryllupsdagen vår. Var en drøm. Inge Marino førte meg opp til alteret. Så nervøs at jeg skalv i beina. Gode Inge Marino var superflink til å hjelpe mammaen sin. En rørt Ettore tok imot oss. Vielsen var fin. Foregikk på italiensk. Klarte å svare ja på riktig sted…

Så fint. Å høre bølgene. Vinden i palmene. Boblene i prossecoen. Et perfekt scenario. Maten. Festen. Gjestene. Restauranten. Musikken. Talene. Sangene. Gavene. Alt var magisk. 

Nå starter hverdagen som frue. Ikke så mye er forandret. Bortsett fra en diamant ekstra på fingeren. Som minner meg på. At at størst av alt er kjærligheten…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s