I mine fotspor…


Ikke nok med at jeg skal gå i min fars fotspor i sommer. Jeg skal også gå i mine. Mine barndoms fotspor. Og sommerturer. Til Østersund. Hit dro vi når jeg var lita jente. Tre timer å kjøre fra Trondheim. Plutselig var vi i det store utland. Nå har jeg ikke vært her på iallefall 30 år. Gleder meg som en unge. Til å dra hit. Vise Inge Marino. Se om jeg i det hele tatt husker noe… Erindrer jeg sto utenfor bygningen på bildet. (Rådhuset i Østersund). Husker vi bodde  på camping. Husker at myggen helst ville inn i øret mitt når jeg skulle sove. Husker jeg fikk Mikke Mus t-skjorte. Da husker jeg ikke så mye mer. Annet enn at det var stor stas for ei lita jente og reise til Sverige. 

Nå skal vi bo på flotteste spahotell. Med alle jeg er glad i. Østersund here I come. 30 år etter. Spent på hvilket inntrykk jeg får. Syns jeg det er like stor stas? Og reise hit. Som mamma? Som voksen? Og hva vil min kjære italiener tro. Om min barndoms ferieplass?Det vil jeg snart få svar på…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s